top of page
_DSC3813.JPG
_DSC3871.JPG
_DSC3856.JPG

DIENSTEN

Onze diensten richten zich met name op de meest voorkomende schilderswerkzaamheden zoals het schilderen of Behangen van uw (nieuwbouw-)woning, bedrijfspand, schuur of tuin-/meubilair. We hebben ruime ervaring in het op kleur brengen uw woning tot aan het opknappen van vervallen kozijnen met achterstallig schildersonderhoud. Heeft u een bijzondere schilders

klus dan zijn we graag bereid met u mee te denken in een maatwerkoplossing.​

_DSC3862.JPG

  

Schilderwerk voor binnen en buiten

Mulder schilderwerken verzorgt al uw schilderwerk. Of nu gaat om uw woning of bedrijfspand, wij zorgen ervoor dat het de aandacht krijgt dat nodig is. Er zijn een aantal redenen waarom u uw woning of bedrijfspand zou laten schilderen:

Onderhoud

Onderhoud is regelmatig van belang voor het behoud van uw huis of pand. Zo behoudt u de waarde en verlengt u de levensduur. Vooral de zonkant van een pand heeft veel te lijden en heeft wat vaker aandacht nodig.

Verfraaiing

door wanden een andere kleur te geven om aan uw smaak aan te passen in uw interieur of een veranderende huisstijl van uw bedrijf. Of misschien wilt u uw huis nog opfrissen voor u het verkoopt?

 

SCHILDEREN

Schilderen

  

Wij kunnen al het behangwerk van uw keuze verzorgen. Er zijn bij het behangen veel verschillende mogelijkheden en technieken waar u voor kunt kiezen. Een goed gekozen behang is bepalend voor de sfeer. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • glasvezel behang (structuur), dit maakt wanden mooi egaal en kan een kleur gegeven worden met latexverf

  • glasvlies behang (glad), dat voorzien kan worden van kleuren door middel van sauswerk

  • alle kleuren en motieven behang dat u passend vind bij uw interieur om zo sfeer of seizoenen in huis te brengen

  • maatwerk behang, zo kunt u uw favoriete afbeelding of bedrijfslogo op de muur aanbrengen

Om een mooi behang te kunnen garanderen is de afwerking van de muren van groot belang. We komen graag bij u op bezoek om de muren te inspecteren. Op basis van deze visuele inspectie kunnen wij u adviseren over een voorbehandeling van de muren. Zijn de muren mooi glad, dan kunnen we direct beginnen met behangen. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is de kleur of structuur van het behang.

 

BEHANGEN

10849088_696947553748221_696658450794799
Behangen
Glaszetten
IMG_20200925_160945.jpg

Glaszetten is een secure bezigheid die u natuurlijk het liefst aan de specialist overlaat. Wij hebben al heel wat jaren ervaring binnen de glasbranche. Daardoor wij u altijd van passend advies voorzien wanneer u op zoek bent naar nieuwe of vervangende beglazing. Wij plaatsen onder andere het volgende:

  • enkel glas

  • dubbel glas

  • HR++-glas

  • Figuurglas

Uiteraard kunnen wij u nog vele andere glassoorten bieden. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

GLAS ZETTEN

Stucverf

Oeps, nog even geduld..

 

 

We zijn nog aan het werk op deze pagina.

Wilt u meer informatie over het aanbrengen van Stucco verf, neem dan contact met ons op via de telefoon of via ons contact formulier.

STUCCO

DSC01219.JPG
bottom of page